• Registreren
  • nl-NL
  • English (UK)

Global Wifi - A wetec company

Michel Blezer is een expert en pionier in de Wifi branche. Hij is een veel gevraagd gastspreker en hij vervult deze rol dan ook met passie..

In 2010 heeft Michel Blezer zijn eerste publieke netwerk uitgerold. Michel Blezer is ook IT adviseur bij de Gemeente Tilburg en heeft in deze functie zowel in Tilburg als in Tanzania, zijn eerste WIFI netwerken in de publieke ruimte uitgerold. Het project leverde hem niet alleen een nominatie op voor een prijs voor beste cloudoplossing, maar wekte ook zoveel interesse op bij andere gemeenten dat Blezer besloot een gespecialiseerd bedrijf op te richten voor Wifi in publieke ruimten. 

Sindsdien heeft Global Wifi honderden access points opgehangen over de hele wereld. In 2014 is de vraag naar onze diensten zo groot dat er besloten is om een samenwerkingsverband met de firma Wetec op te zetten.

Samen met mede-eigenaar Godain Weerts kan Global Wifi door deze fusering sneller handelen en meer klanten van dienst zijn.

Global Wifi's werkwijze en oplossingen zijn uniek. Met onze kennis realiseren we netwerken die jaren voorlopen op de huidige standaard.