• Registreren
  • nl-NL
  • English (UK)

Is Global Wifi de juiste partner voor mijn business?

 

Global Wifi staat altijd voor u klaar met gratis advies over welke oplossingen het beste bij u business aansluiten.
De onderstaande sectoren zijn een greep uit de branches waarin wij opereren;

 


Hotels

Hotels:

Een gastvrij, veilig en stabiel netwerk. Niet alleen voor uw gasten, maar ook voor vergaderingen, conferenties en voor u zelf. Global Wifi heeft veel ervaring met het inrichten van Wifi netwerken voor hotels. Buiten onze best-practice oplossing zijn er nog tal van andere voordelen als u voor een netwerk van Global wifi kiest. Zo kunt u beveiligingscamera's, Pinautomaten, kassa's en tal van andere randzaken via ons Wifi netwerk op een veilige manier aansturen en beheren.

Ook voor campings en vakantieparken hebben wij gespecialiseerde oplossingen, Wij zijn instaat om uw gehele terrein met Wifi te voorzien.


Onderwijs

 Onderwijs:

Het huidige onderwijs maakt steeds meer gebruik van digitale hulpmiddelen. Dit betekend dat al u studenten en medewerkers behoeften hebben aan constante toegang tot het internet.
Onze Wifi producten zijn hier volledig op afgesteld. Bij Global Wifi gaat u voor een netwerk dat klaar is voor de toekomst.

Stabiliteit en veiligheid van het Wifi netwerk hebben in het onderwijs een hoge prioriteit. Met ons netwerk bent u hiervan verzekerd. In overleg richten wij het netwerk naar uw wensen in.
 


Bedrijven

 Bedrijven en fabrieken:

Tal van bedrijven hebben onze best-practice oplossing gekozen voor een zeer veilig, snel en stabiel netwerk. Onze oplossing is erg populair bij bedrijven. Met een draadloos netwerk van Global Wifi is uw bedrijf voorbereid op de toekomst, maar doordat het beheer in de cloud geregeld wordt, blijven de kosten gedrukt!

 


Gemeentes

  Gemeenten:

Global Wifi doet veel zaken met overheden en gemeenten. Zo hebben wij het Wifi netwerk in de gemeente Tilburg en gemeente Weert aangelegd. In beide steden is de binnenstad en een groot aantal parkeergarages voorzien van Wifi. Duizenden mensen maken dagelijks probleemloos gebruik van dit netwerk. Zelf tijdens de tilburgse kermis met 500.000 bezoekers, bleef ons netwerk perfect werken.

Wij bieden u ook uitgebreide analyses, Waaronder ook “Crowd control”. Waar zitten de mensen en hoe bewegen ze in het gebied. 


Cafe's en Restaurant

  Cafés & Restaurants:

De meeste cafe's en restaurants bieden tegenwoordig Wifi aan hun klanten. U wilt natuurlijk niet achterblijven. Met onze oplossing gericht op Cafe's en Restaurants is het onder andere om een koppeling te maken met Social Media. Zo kan er voor worden gekozen dat de gast uw facebook pagina moet liken, waarna ze toegang krijgen tot u gratis Wifi Netwerk.

uiteraard is het ook mogelijk om verschillende elementen zoals uw Beveiligingscamera's, kassa's en pinautomaten via het Wifi te regelen.

 


Festivals en evenementen

 Festivals en evenementen:

Ook kunnen wij u voorzien van tijdelijke Wifi oplossingen. Wij hebben alle materialen in huis om uw evenement of festivalbezoekers te voorzien van snel, veilig en stabiel Wifi. Buiten uw gasten is ons netwerk ook uitermate geschikt voor uw eigen personeel. Zo wordt ons netwerk vaak gebruikt voor de ticketscanners, beveiligingscameras en voor communicatie van hulpdiensten.

Wij hebben met onze best-practice oplossing o.a. Festival Mundial een weekend lang van Wifi voorzien. (40.000 bezoekers)


Gezondheids Sector

  Ziekenhuizen en Zorgcentra:

In de zorg is internet niet meer weg te denken. Uw patiënten, medewerkers en bezoekers maken er dagelijks gebruik van. Maar ook veel medische apparatuur maakt gebruik van het Wifi netwerk. Bij Global Wifi kunnen wij garantie bieden voor een stabiel, veilig en snel netwerk. Met onze oplossing bent u verzekerd van een krachtige en toekomstgerichte oplossing.

 


Transport Sector

  Transport en Openbaar vervoer:

 In veel treinen is al Wifi voor de reizigers. Wij zijn instaat om deze oplossing aan te bieden voor alle soorten vervoer. Bussen, boten, vrachtwagens of auto's; Alles is mogelijk!

 

 


Stadions

  Sportgelegenheden en stadions:

Global Wifi is ook uitermate geschikt voor sportverenigingen en stadions. Voorzie uw leden en supporters van Wifi op en naast velden. Maar ook op grotere schaal kunnen wij de beste Wifi oplossing aanbieden. Wifi voor een stadion met tienduizenden supporters kunnen wij voor u realiseren. Met onze wifi-netwerken zijn u en uw supporters gegarandeerd van een snelle, veilige en stabiele netwerkverbinding.

 


En uiteraard zijn er nog vele andere branches en sectoren waar wij een passende Wifi oplossing kunnen aanbieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.